Nytt från Devaz

Hallå!

Igår kom en leverans på posten från DEVAZ. Ni som läst mina inlägg här har säkert märkt att jag är svag för schampotvålar, alltså hårda tvålar som är med naturliga ingredienser. Tycker det är en fantastisk grej som är praktisk till resan, men ska man se till andra fördelar så kommer miljön tacka dig och även ditt hår pga av snälla ingredienser. Får väl ha något specialinlägg om just olika märken på schampotvålar något tillfälle då jag har mer kött på benen, hehe.

img_9463

Jag får vänta lite med att använda schampotvålen för jag använder två andra redan 😉 Så länge den ligger oanvänd håller den. Jag köpte en med kamomill, äppeljuice och rasullera som är bra för tunt hår som lätt blir fett, och även extra bra för blont hår som ger extra lyster. Jag har ljusbrunt hår men i vissa ljus får jag ganska ljust hår och på sommaren bleks mitt hår lite, så jag körde faktiskt på den istället för den som är för brunt hår. Den jag köpte finns här och alla deras övriga schampotvålar finns här.

Något annat jag däremot hunnit prova är deras Aloe Vera Gel. Iofs bara testat igår kväll och i morse, men jag tycker den ger väldigt bra med fukt som jag tog efter mitt serum innan ansiktskräm och ansiktsolja. Känns ofta som det är något som fattas i min hudvårdsrutin och jag tror den kan bli lovande! Fungerar bra i håret också, det provade jag. Får så lätt fett hår men denna ger mer fukt. Dessutom efter lite googling förstod jag det som att den var den mest rena Aloe Vera som man kunde hitta ute på marknaden. Det står väldigt tydligt på Devaz hemsida om produkten och ingredienserna i. Ni kan läsa om den och köpa den här. Vill man vara hardcore pure så är det såklart bäst att extrahera färsk aloe vera från egen planta.

Ni ser också en blå flaska på bilden och det är en hydrolat med Trollhassel som är väldigt bra för irriterad och inflammerad hy, t.ex akne. Bland annat så ger den fukt, rengör och drar ihop porer. Brukar dutta lite extra under ögonen ibland då trollhassel är väldigt lugnande. För mig som har torr/fuktfattig blandhy med överskott av olja i t-zonen och lätt får finnar känns detta som ett bra komplement. Använder en variant från Crearome just nu, men kul att testa från annat märke, och ett plus att det är en spraypump. Ni kan köpa den här. Som ni vet så återställer hydrolater/ansiktsvatten pH-värdet i hyn.

Finns ju massa annat gött på sidan så bara att kika in på DEVAZ för att gotta er i massa härligheter!

Ha det fint,

Jenny

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s